SKOK JE POTCENJEN SEGMENT IGRE STEFA KARIJA: Dobrano je prebacio zadatu granicu na prvom ovosezonskom duelu večerašnjih rivala

V.M.

18. 03. 2024. u 12:14

OPREDELILI smo se za još jednog košarkaša sa večerašnjeg duela Niksa i Voriorsa, a to je Stef Kari (3.00).

СКОК ЈЕ ПОТЦЕЊЕН СЕГМЕНТ ИГРЕ СТЕФА КАРИЈА: Добрано је пребацио задату границу на првом овосезонском дуелу вечерашњих ривала

Tanjug/AP

Iako ima punih 35 godina, Stef Kari i dalje dominira NBA ligom, jedan je od najboljih košarkaša sveta i iz dana u dan pokazuje zašto ga mnogi smatraju top deset igračem svih vremena.

Ipak, za razliku od poenterskog učinka koji je glavno oružje pleja Voriorsa, danas smo se opredelili da verujemo u njegove skakačke sposobnosti.

Danas će njegova ekipa igrati protiv Niksa koji su poznati kao veoma tvrda ekipa, u poslednje vreme utakmice Njujorčana imaju veoma mali broj poena, između 150 i 180, što je zaista premalo za NBA ligu.

To znači da se na tim utakmiama promašuje veliki broj šuteva, a to otvara prilike za veliki broj skokova defanzivnih igrača. To smo videli i na prvom ovosezonskom meču večerašnjih rivala, kada je Kari uhvatio čak 11 lopti.

Generalno gledano, u proseku beleži 4,4 skoka ove sezone, a kako je postavljenu granicu prebacivao na pet od poslednjih sedam utakmica Golden Stejta, trebalo bi da plus bude dobitan predlog.

NAŠ TIP: Stef Kari skokovi +3,5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ OTKRIO KOJE ZEMLJE SU GA LIČNO RAZOČARALE: Sedam država zabilo nož u leđa Srbiji