VASA MICIĆ DEBITUJE ZA NOVI KLUB? Trebalo bi da ima veću ulogu nego u Oklahomi

Novosti online

10. 02. 2024. u 12:15

SAT vremena posle ponoći novi klub Vase Micića, Šarlot hornetsi će ugostiti Memfis grizlise.

ВАСА МИЦИЋ ДЕБИТУЈЕ ЗА НОВИ КЛУБ? Требало би да има већу улогу него у Оклахоми

Foto: Profimedia

Srbin nije imao zapaženu ulogu u Oklahomi, minutaža mu je bila dosta slaba i krajem prelaznog roka trejdovan je u Šarlot hornetse.

Micić je zajedno uz Bertansa, Mena i nekoliko pikova zamenjen za Gordona Hejvarada koji bi trebao pomoći Tanderima u pohodu na titulu.

Videćemo da li će plejmejker naše reprezentacije imati veću ulogu u Hornetsima, a to će pre svega zavisiti od zdravlja Lamela Bola koji je aspolutno prva zvezda ekipe.

Što se tiče večerašnjeg meča, ovo su timovi koji nemaju za šta da se bore u drugom delu sezone. Šarlot nikada nije ni mislio da će do doći do plej-ofa, dok su nade gosta o doigravanju okončane nakon povrede Dža Morenta.

Obe ekipe zauzimaju 13. poziciju u svojim konferencijama, ali vredi napomenuti da gosti imaju značanoj bolji skor od domaćina (18-34 naspram 10-41).

Micić i Bertans su pod znakom pitanja i pitanje je da li će debitovati, ali svakako verujemo da ćemo gledati jednu opuštenu utakmicu i očekujemo da se igra u brzom ritmu, pa predlažemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +219,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku