LUČANCI ZA ČAST, TSC ZA LIGU ŠAMPIONA: Trka za drugo mesto u Superligi dostiže vrhunac

O. M.

17. 05. 2024. u 11:30

TSC nastavlja pohod na Ligu šampiona. Deset bodova zaostatka za drugoplasiranim Partizanom istopilo se za nešto više od mesec dana i sada "parni valjak" beži samo dva boda ekipi iz Bačke Topole, na dva kola pre kraja.

ЛУЧАНЦИ ЗА ЧАСТ, ТСЦ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Трка за друго место у Суперлиги достиже врхунац

FOTO: M. Vukadinović

Vicešampion Srbije ima realne šanse da odbrani tu nezvaničnu titulu, ali za to će mu trebati obe pobede do kraja prvenstva uz jedan kiks Partizana ili jedna pobeda i dva kiksa "crno-belih".

Lučanska Mladost je današnji protivnik izabranicima Žarka Lazetića, a utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta.

Domaćin nema nikakav rezultatski imperativ, oni su svoj deo posla završili još u regularnom delu prvenstva kada su izborili plasman u Ligu za prvaka, tim i obezbedili opstanak.

To se vidi i po rezultatima, jer je Mladost samo u prvom kolu doigravanja pobedila Napredak, a onda je vezala četiri poraza.

S druge strane, TSC je u odličnoj formi, sa četiri pobede u plej-ofu i jednim porazom, od šampiona Crvene zvezde u gostima.

TSC i Mladost sastali su se već dva puta ove sezone. U Lučanima je bilo 1:1, dok je u Bačkoj Topoli vicešampion slavio ubedljivu pobedu od 4:1.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)