BRANSON VOLI VELIKE UTAKMICE: Omaleni plej pruža sjajne partije pred domaćim navijačima u ''Medison skver gardenu''

V.M.

14. 05. 2024. u 11:40

NAŠ večerašnji izbor je Džejlen Branson čiji Njujork niksi dočekuju Indijana pejserse u petoj utakmici polufinala Istočne konferencije (2.00).

БРАНСОН ВОЛИ ВЕЛИКЕ УТАКМИЦЕ: Омалени плеј пружа сјајне партије пред домаћим навијачима у Медисон сквер гардену

Foto: Profimedia

Nakon dve uvodne pobede Njujorka, Indijana je uzvratila istom merom pa je serija izjednačena posle četiri odigrane utakmice, nije viđen nijedan brejk i sada se vraćamo u ''Medison skver garden'', što bi trebalo da prija najboljem igraču Niksa.

Kao i čitav tim, Džejlen Branson je u dosadašnjem toku ovog polufinala Istoka pružao znatno bolje partije na domaćem terenu nego u gostima.

Na prva dva meča bivši student Vilanove je bio apsolutno najbolji igrač na parketu i ubacio je 43, odnosno 29 poena.

Generalno gledano, Branson tokom čitavog plej-ofa igra iznad očekivanja, a sada kada je pored već duže povređenog Rendla van stroja i Ou Dži Anunobi, očekuje se da omaleni plej još više preuzme odgovornost.

Večeras verujemo da ćemo gledati veoma neizvestan meč, Niksi su spremni da odgovore Indijani za ubedljiv poraz u četvrtoj utakmici (121:89) i kako bi to učinili Branson mora da odigra sjajno, što verujemo da će učiniti i prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Džejlen Branson +32,5 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!

Novak Đoković je na Rolan Garos došao da bi popravio ovogodišnji ne baš sjajan utisak na prethodnim turnirima, na kojima je zabeležio mnogo neočekivanih poraza, a prvu priliku za to popravljanje utiska ima danas. No, u iščekivanju svog prvog takmičarskog nastupa na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu - Nole već ima razloga za zadovoljstvo.

28. 05. 2024. u 13:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima