DOMAĆI TIP: Čukarički mora da slavi kako bi ostao u borbi za Evropu

V.M.

26. 04. 2024. u 10:10

U prvoj utakmici 32. kola Superlige Srbije sastaće se Čukarički i Mladost iz Lučana. Meč se igra na Banovom brdu i počeće u 19 časova.

ДОМАЋИ ТИП: Чукарички мора да слави како би остао у борби за Европу

FOTO: M. Vukadinović

Čukarički je ove sezone debitovao u Evropi, ali nije se lepo proveo u Ligi konferencija gde je zauzeo poslednje mesto u svojoj grupi bez ijednog osvojenog boda.

Ipak, finansijski benefiti igranja u Evropi su veliki, pogotovo za srpske klubove i u završnici sezone ekipa sa Banovog brda će pokušati da se približi vrhu tabele, kako bi mogli da se bore za neko od prva četiri mesta koja vode u evropska takmičenja.

''Belo-crni'' su trenutno šesti i zaostaju pet bodova za četvrtoplasiranim Radničkim iz Kragujevca, a takođe vredi napomenuti da ukoliko Vojvodina ne pobedi Zvezdu u finalu Kupa Srbije, onda će i peta ekipa igrati u Evropi. To mesto pripada upravo Voši, a ona je osvojila dva boda više od Čukaričkog u dosadašnjem toku prvenstva.

Što se tiče gosta, Mladost je iznenadila plasmanom u plej-of Superlige Srbije i realno je da nema preveliku ulogu u njemu zbog kvaliteta ekipa koje nastupaju u doigravanju.

Jedina ekipa za koju se može reći da je sličnog kvaliteta je Napredak, a upravo su njega savladali u prošlom kolu sa 3:1 pred svojim navijačima u Lučanima.

Današnji rivali su se sastali dva puta ove sezone i oba tima su upisala po pobedu na svojim terenima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)