KAD ĆE TAJ MITROVIĆ? Al Hilal posustaje bez srpskog velemajstora

O. M.

26. 04. 2024. u 10:24

AL HILAL nastavlja pohod na titulu šampiona Saudijske Arabije, a za overu naslova potrebno im je još devet bodova u preostalih sedam utakmica.

КАД ЋЕ ТАЈ МИТРОВИЋ? Ал Хилал посустаје без српског велемајстора

Screenshot / AlHilal

Sezona "plavog talasa" nažalost neće biti savršena jer je ekipa u odsustvu udarne igle, povređenog srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, ispala iz Azijske lige šampiona i prvi put od sezone 2020/2021. neće igrati finale ovog takmičenja. 

Serija uzastopnih pobeda prekinuta je porazom od Al Aina, ali tek pošto je ekipa Žezusa Žorža oborila svetski rekord od 34 uzastopne pobede. U revanšu je ostvarena Pirova pobeda od 2:1, dovoljna samo za nastavak niza od 19 pobeda kod kuće.

Ali serija neporaženosti u Pro ligi Saudijske Arabije i dalje traje - Hilal ima 25 pobeda i dve nerešene. Samo je Al Fejha naših Vuka Rašovića i Vladimira Stojkovića ostala neporažena u gostima Hilalu, dok je Damak na svom terenu osvojio bod protiv njih.

Što se tiče ekipe Slavena Bilića, ona je u prvom susretu izgubila sa 2:0, a strelci za "plavi talas" bili su Mitrović i Salem el Davsari, strelac legendarnog gola kojim je Saudijska Arabija savladala Argentinu na Mundijalu u Kataru.

Al Fateh je u prošlom kolu savladao Raed sa 3:1. Nalaze se u solidnoj formi sa tri pobede iz poslednje četiri utakmice, ali ih je katastrofalan start 2024. godine udaljio od šansi da se plasiraju u azijsku Ligu šampiona.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini