FLUMINENSE JE SOLIDNO ZAPOČEO ODBRANU KOPA LIBERTADORESA: Večeras ga očekuje teško gostovanje razigranoj četi Manola Himeneza

V.M.

25. 04. 2024. u 12:01

U trećem kolu Kopa libertadoresa Fluminense će gostovat Sero Portenju. Meč se igra na stadionu ''General Pablo Rohas'' i počinje tačno u ponoć.

ФЛУМИНЕНСЕ ЈЕ СОЛИДНО ЗАПОЧЕО ОДБРАНУ КОПА ЛИБЕРТАДОРЕСА: Вечерас га очекује тешко гостовање разиграној чети Манола Хименеза

FOTO: EPA

Fluminense možda nije imao dobru sezonu u prvenstvu prošle godine, ali je uspeo sve to da ''zamaskira'' osvajanjem najbitnijeg takmičenja u južnomaeričkom fudbalu, Kopa libertadoresa.

Tada je u finalu na dramatičan način savladao Boku juniors posle produžetaka, a heroj pobede bio je Kenedi koji je pobedonosni pogodak postigao u 99. minutu.

Odbranu trona Fluminense je solidno započeo i nakon početnog remija sa Alijanc Limom (1:1), savladao je Kolo Kolo sa 2:1, što mu je trentuno dovoljno za prvo mestu u grupi ''3''.

Ipak, ne ide mu tako dobro u Seriji A u kojoj je pre par dana pobedio Vasko (2:1) i zauzima 11. mesto na tabeli.

Njegov današnji rival Sero Portenjo drži treće mesto u grupi ''3''. Započeo je Kopa libertadores porazom od Kolo Kola, ali ''oporavio'' se trijumfom nad Limom.

Obe te utakmice završene su rezultatom 1:0, tako da je jasno da paragvajski predstavnik igra dosta tvrd fudbal sa malo golova.

Ukoliko gledamo i domaće prvenstvo u kojem je drugi na tabeli, Sero Portenjo dočekuje večerašnji susret u sjajnoj seriji od četiri vezana trijumfa, forma ekipe je na zavidnom nivou, a to prepoznaju i bukmejkeri jer je kvota na domaćina u konstantnom padu (sa 3,40 na 2,90).

Domaći teren je uvek velika prednost u južnoameričkom fudbalu, a mi verujemo da ćemo još jedan primer toga videti večeras na stadionu ''Genera Pablo Rohas''.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)