MOSKVA SE DELI NA DVA DELA: ''Armejci'' i ''gladijatori'' ukrštaju koplja na ''VEB areni''

V.M.

25. 04. 2024. u 10:36

DANAS se od 19.30 igra veliki gradski derbi u Moskvi u kojem će CSKA ugostiti Spartak (19.30).

МОСКВА СЕ ДЕЛИ НА ДВА ДЕЛА: Армејци и гладијатори укрштају копља на ВЕБ арени

Foto: Profimedia

Iako gradski rivali iz prestonice nemaju zavidne sezone i neće se boriti za titulu, njihovi obračuni uvek privlače dosta pažnje i navijači redovno ispunjavaju stadione, što bi i danas trebalo da bude slučaj na ''VEB areni''.

Redovno kada igraju Spartak i CSKA utakmice su veoma neizvesne i zanimljive, golovi su česta pojava, a najbolji primer toga videli smo u prvom delu sezone kada su dva gola reprezenativca Srbije Milana Gajića ''poništili'' Promes i Medina za podelu bodova u Moskvi.

Forma pred današnji susret je promenljiva u oba tabora, nešto je bolji domaćin koji je sakupio osam bodova na poslednjih pet utakmica, dok je gost nešto slabiji u tom periodu sa sedam osvojenih poena.

Ni jedni ni drugi nemaju prevelike šanse za titulu jer vodeći Zenit ima dvocifrenu prednost u odnosu na njih, tako da će danas fudbaleri igrati samo za ponos i prevlast u Moskvi.

Domaći teren znači dosta u obračunima CSKA i Spartaka, a kako će se danas igrati na ''VEB areni'' vredi napomenuti da su na poslednjih pet obračuna na ovom stadionu ''armejci'' upisali dve pobede uz isto toliko remija i jedan trijumf ''gladijatora''.

Danas očekujemo nov zanimljiv meč u režiji gradskih rivala i verujemo da će oba tima zatresti mrežu.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)