BRANILAC TITULE NEĆE ODUSTATI DO SAMOG KRAJA: ''Ponos juga'' nije primio gol na tri vezane utakmice

V.M.

25. 04. 2024. u 09:50

U 31. kolu holandske Eredivizije Go ahed igls će ugostiti Fejenord na ''Adelaršorstu'' (21.00).

БРАНИЛАЦ ТИТУЛЕ НЕЋЕ ОДУСТАТИ ДО САМОГ КРАЈА: Понос југа није примио гол на три везане утакмице

Foto Profimedia

Fejenord je prošle sezone osvojio titulu nakon šest dugih godina, ali od njene odbrane izgleda neće biti ništa jer četiri kola pre kraja zaostaju devet bodova za neverovatnim PSV-om koji je doživeo samo jedan poraz.

''Ponos juga'' je titulu osvojio sa 82 boda, a s obzirom na to da sada ima 72 poena na svom saldu, postoji mogućnost da nadmaši tu brojku, ali opet verovatno neće biti ni blizu ekipi iz Ajndhovena, što dosta govori o njenoj dominaciji u Erediviziji ove sezone.

Sve što je Fejenordu preostalo je da pobeđuje i nada se čudu, a to prvo mu ide odlično jer je trenutno najrazigranija ekipa u holandskom prvenstvu i na poslednjih pet utakmica ostvario je četiri pobede uz remi sa Volendamom (0:0).

U prošlom kolu četa Arnea Slota je gostovala Sitardu i slavila je sa 1:0.

Sa druge strane, Iglsi će gotovo sigurno igrati u plej-ofu za Ligu konferencija jer ovo kolo dočekuju na osmom mestu sa šest bodova prednosti u odnosu na desetoplasirani Herenven.

Forma domaćina nije dobra u poslednje vreme, ne zna za pobedu skoro mesec dana i na minula tri prvenstvena meča odigrao je dva remija uz poraz od Utrehta (1:2).

Ono što je karakteristično za međusobne duele današnjih rivala je to što pada veliki broj bodova, 14 na poslednja tri duela, a u prvom delu sezone je bilo 3:1 za Fejenord.

NAŠ TIP: 2&|1+&||1+ (kvota 1,97)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)