TORINO ŽELI OSVETU ZA OPSTANAK EVROPSKIH NADANJA: Odbrana domaćina poklekla samo osam puta na svom terenu

O. M.

21. 04. 2024. u 12:02

TORIBO dočekuje ekipu Frosinonea u 233. kolu italijanske Serije A.

ТОРИНО ЖЕЛИ ОСВЕТУ ЗА ОПСТАНАК ЕВРОПСКИХ НАДАЊА:  Одбрана домаћина поклекла само осам пута на свом терену

FOTO: EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Potvrdili su "bikovi" da na domaćem terenu imaju najčvršću odbranu, kada je odolela i protiv Juventusa u "derbiju de la Mole" ali su potvrdili i da imaju jedan od najbezopasnijih napada u ligi jer je to bila čak 13. utakmica u sezoni u kojoj nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika.

Torino nema lepo sećanje na Frosinone ove sezone, jer ih je davljenik u ligi izbacio u drugom kolu Kupa Italije. To je bio jedan od samo tri poraza Torina na svom terenu, doduše na produžetke. U ligi su izgubili samo od Intera i nedavno od Lacija.

Na šest kola pre kraja prvenstva, ekipa naših Ivana Ilića i Vanje Milinković-Savića (Nemanja Radonjić je otišao na pozajmivu u Majorku) i dalje ima realne nade za plasman u evro-kupove.

Taj posao mogla bi da im pokvari Fiorenitna ako osvoji Kup, jer bi onda morali da jure sedmo mesto, a ovako im osmoplasirani Napoli beži dostižna četiri boda, uz utakmicu više i očajnu formu sada već bivšeg šampiona Italije.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
TO JE TO, DANAS POČINJE EVROPSKO PRVENSTVO! Ovih deset stvari o EURO 2024 treba da znate - čak i ako ne pratite fudbal

TO JE TO, DANAS POČINjE EVROPSKO PRVENSTVO! Ovih deset stvari o EURO 2024 treba da znate - čak i ako ne pratite fudbal

KADA počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024? Danas! Na portalu "Novosti" vas čeka ne samo kompletan raspored utakmica, satnica svih mečeva (razdvojena na raspored i po grupama i, posebno, po danima), već vas ovde čeka i svakodnevno izveštavanje sa najveće fudbalske smotre, uz obilje zanimljivosti, snimaka, prenosa, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika. A opet, ako vas fudbal i ne zanima previše, ovih deset stvari o šampionatu Evrope ipak treba znati.

14. 06. 2024. u 00:16

Komentari (0)

ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi