ODBRANA UDINEZEA POPUŠTA PRED KRAJ: Verona je protiv Atalante pokazala da ima kvalitet za Seriju A

O. M.

20. 04. 2024. u 11:54

VERONA dočekuje Udineze u derbiju začelja 33. kola italijanske Serije A.

ОДБРАНА УДИНЕЗЕА ПОПУШТА ПРЕД КРАЈ: Верона је против Аталанте показала да има квалитет за Серију А

Tanjug/AP

Ove dve ekipe imaju isti broj bodova, samo jedan više od 18. Frozinonea koji je u zoni ispadanja sa 27 i dva više od Sasuola koji je 19. na tabeli. Između njih je Empoli koji takođe ima 28, a iznad su Leče i Kaljari sa po 32 što znači da se stvorila velika gužva za dva mesta koja vode u Seriju B, uz Salernitanu koja se kako izgleda odavno pomirlia sa sudbinom.

Verona je u seriji od četiri utakmice bez pobede ali su u prethodnom kolu iznenadili favorizovanu Atalantu, koja je doduše mislima već bila u revanšu četvrtfinala Lige Evrope sa Liverpulom.

Gostujući Udineze započinje ovo kolo sa stim brojem bodova, ali i utakmicom manje jer je njihov poslednji meč, protiv Rome, prekinut zbog zdravstvenih problema Evana Ndike pri rezultatu 1:1.

Bio bi to 17. nerešen rezultat Udinezea u ovoj sezoni da se meč završio tim rezultatom, što govori jasno šta je najveći problem "zebri" - oni imaju samo četiri pobede u sezoni iako nisu imali sreće da dođu do celog plena u nekim od 16 utakmica u kojima su na kraju podelili bodove.

To je posledica vremena u kome primaju golove, između ostalih stvari, a 30 od svojih 47 ligaških golova u poslednjih primili su u poslednjih 15 minuta.

NAŠ PREDLOG: 1x (kvota 1,42)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)