HAIFA SE OKREĆE DOMAĆOJ SCENI: Makabi pet mečeva bez pobede protiv imenjaka

O. M.

08. 04. 2024. u 12:45

DUEL dva Makabija zatvoriće 28. kolo izraelske Premijer lige. Utakmica se igra na Blumfild stadionu od 19 časova i 30 minuta.

ХАИФА СЕ ОКРЕЋЕ ДОМАЋОЈ СЦЕНИ: Макаби пет мечева без победе против имењака

Foto: Profimedia

Reč je o delu dve prvoplasirane ekipe, s tim što su domaći "makabejci", ovi iz Tel Aviva, prvi sa deset bodova prednosti od imenjaka iz Haife.

Donedavno su bili izjednačeni bodovno, a onda su Haifi oduzeta dva boda, da bi u poslednja tri kola osvojili samo bod, u odnosu na maksimalni učinak ekipe iz Tel Aviva.

Makabi Tel Aviv je u sjajnoj formi sa šest uzastopnih pobeda u ligi. Njihov poslednji trijumf bila je pobeda od 2:0 protiv Bnej Sahnina.

Makabi Haifa je pokazao hvale vrednu formu u nedavnim nastupima, uprkos tome što je naišao na neke izazove u poslednja tri ligaška meča, što je rezultiralo sa dva poraza i remijem. 

Nakon eliminacije iz Lige Evrope, od Fiorentine u osmini finala, sada mogu da prebace fokus na Ligu. 

U poslednjih 14 susreta Haifa je nešto uspešnija, sa šest pobeda, dok su po četiri susreta završena remijem i pobedom ekipe iz Tel Aviva. Na poslednjih pet mečeva, Haifa je slavila tri puta, a dva puta nije bilo pobednika. Tel Aviv čeka na slavlje protiv najvećeg rivala od januara 2023. godine.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)