BRONDBI SE VRAĆA NA VRH: Silkeborg sve karte baca na Kup

O. M.

08. 04. 2024. u 10:15

BRONDBI dočekuje Silkeborg u poslednjoj utakmici 24. kola danske Superlige. Utakmica se igra od 19 časova.

БРОНДБИ СЕ ВРАЋА НА ВРХ: Силкеборг све карте баца на Куп

Foto: Profimedia

Brondbi je u seriji od 14 ligaških utakmica bez poraza. Poslednji put izgubili su od Kopenhagena u devetom kolu, a u prethodnoj rundi, prvom kolu doigravanja, osvetili su se "lavovima" pobedom od  2:1 u Kopenhagenu.

Uoči ovog kola bili su prvi na tabeli sa dva boda više od Midtjulanda koji je u nedelju savladao Orus i bar prvremeno se vratio na čelo gde je bio do poraza u prošlom kolu od Noršalenda.

Silkeborg je ekipa koja je u ligi za prvaka čisto da se popuni broj od šest timova pošto po broju osvojenih bodova nema nikakve šanse za visok plasman. Sezonu su počeli odlično i do oktobra bili među prve dve ekipe, a onda je usledio težak pad forme i rezultata. Tek su u prethodnom kolu osvojili prvi bod na šest prolećnih kola i to protiv Orusa koji je objektivno posle njih najlošiji tim u ligi za prvaka.

S druge strane, Silkeborgu uopšte ne ide loše u kupu gde je u  prvoj utakmici polufinala deklasirao Federiciju sa 6:1 i bezbrižno čeka revanš, a onda u finalu boljeg iz dvomeča Nordšalen - Orus, gde je Orus stekao neočekivanu prednost od 3:2 iz prvog meča u gostima.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića