FORMA JE NA STRANI ''CRVENO-BELIH'', ALI TRADICIJA FAVORIZUJE MOMKE IZ KORDOBE: Jedno je sigurno, uzbuđenja neće manjkati u Santa Feu

V.M.

18. 03. 2024. u 10:45

U okviru 11. kola grupe ''B'' argentinskog Liga kupa fudbaleri Union Santa Fea će ugostiti Sentral Kordobu (1.15).

ФОРМА ЈЕ НА СТРАНИ ЦРВЕНО-БЕЛИХ, АЛИ ТРАДИЦИЈА ФАВОРИЗУЈЕ МОМКЕ ИЗ КОРДОБЕ: Једно је сигурно, узбуђења неће мањкати у Санта Феу

FOTO: Profimedia

Prva faza ovog takmičenja ulazi u samu završnicu, ostalo je da se odigraju još četiri kola, a domaćin je uhvatio zalet u pravo vreme i pretenduje na jedno od prva četiri mesta u grupi koja vode u narednu fazu.

Posle lošeg otvaranja Liga kupa, Union je ušao u seriju odličnih rezultata, osvojio je deset bodova na proteklih pet utakmica i popeo se na osmo mesto tabele grupe ''B''. Zaostaje samo tri boda za četvrtoplasiranim Njuelsom, tako bi se novom pobedom na večerašnjem duelu u potpunosti priključio bici za mesta koja vode u plej-of fazu takmičenja.

Iako je proteklog vikenda poražena od Defense i Hustisije, domaća ekipa će sa dosta samopouzdanja dočekati ovaj duel jer je pred svojim navijačima upisala uzastopne trijumfe nad Indenpendijente Rivadavijom (4:1) i Boka junirsom (1:0).

Sa druge strane, Sentral teško da može da se priključi borbi za vrh tabele grupe ''B'' jer je u dosadašnjem toku takmičenja sakupio devet poena, tačno pola od bodovnog salda pomenutog Njuelsa.

Ekipa iz Kordobe je dosta slabo startovala takmičenje sa tri vezana poraza i nije uspela da se oporavi od toga.

Poslednji meč odigrala je pre pet dana kada je podelila plen sa Belgranom (2:2).

Ono što raduje goste je to što je tradicija večeras na njihovoj strani, tradicionalno igraju dosta dobro protiv Uniona i na poslednjih pet međusobnih duela Sentral je slavio tri puta uz remi i pobedu ''crveno-belih''.

NAŠ TIP: Xv|X (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!