ŠAMPIONA POBEDA VRAĆA U VRH TABELE: Ne bi trebalo da ima problema protiv ekipe koja ne zna za trijumf više od mesec dana

V.M.

13. 03. 2024. u 10:48

U zaostaloj utakmici drugog kola poljske Ekstraklase, branilac titule Rakov će gostovati Koroni iz Kjelcea. Meč se igra na ''Suzuki areni'' sa početkom u 18.30.

ШАМПИОНА ПОБЕДА ВРАЋА У ВРХ ТАБЕЛЕ: Не би требало да има проблема против екипе која не зна за тријумф више од месец дана

FOTO: Tanjug/AP

Rakov je prošle godine osvojio prvu titulu u istoriji kluba, a odbrana iste mu ne ide baš najbolje, mada danas ima odličnu priliku da se vrati u sam vrh tabele. Trenutno zauzima četvrto mesto, ali ukoliko slavi, popeće se na treće mesto i što je još bitnije približiti vodećem dvojcu Jagjeloniji i Šlonsku na dva boda zaostatka.

Aktuelni šampion u solidnom ritmu dolazi na ovo gostovanje, osvojio je osam bodova na poslednje četiri utakmice i neporažen je u poslednjih mesec dana.

Isti vremenski period domaćin ne zna za pobedu, poslednji trijumf ostvario je početkom februara, a nakon toga je odigrao dva remija i doživeo isto toliko poraza.

Za razliku od Rakova koji se bori za titulu, Korona bije bitku za opstanak i jedino što je drži izvan zone ispadanja je bolji međusobni skor protiv Pušče sa kojom je izjednačena po broju osvojenih bodova.

Rakov je u prvom delu sezone savladao Koronu (1:0), a očekujemo da i danas isto učini.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,98)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)