KRAGUJEVČANI IGRAJU NEVEROVATAN FUDBAL: Radnički je perfektan u prolećnom delu sezone!

V.M.

13. 03. 2024. u 10:03

KRAGUJEVČANI će pokušati da upišu šesti uzastopni trijumf kada budu dočekali Železničar na ''Čika Dači'' (14.00).

КРАГУЈЕВЧАНИ ИГРАЈУ НЕВЕРОВАТАН ФУДБАЛ: Раднички је перфектан у пролећном делу сезоне!

FOTO: M. Vukadinović

Domaćini igraju fantastično u drugom delu sezone, imaju perfektan učinak od pet pobeda na isto toliko utakmica koje su ih ''lansirale'' u vrh tabele i sada biju bitku sa Čukaričkim za četvrto mesto koje vodi u Evropu.

Niz od pet vezanih superligaških trijumfa je najduži u istoriji kluba, a proteklog vikenda su ga produžili na prilično dramatičan način jer su savladali Radnik pogotkom Bevisa u 92. minutu.

Velike zasluge za ove uspehe idu treneru Feđi Dudiću koji radi fantastičan posao, na pres-konferenciji uoči meča pohvalio je svoje izabranike za uložen rad, ali istakao je da moraju ostati prisebni i pustiti da rezultati govore umesto njih.

– Ovi rezultati nisu plod slučajnosti, već su deo jednog dugoročnog procesa, rada i truda koji smo uložili u prethodnom periodu. Mislim da smo zahvaljujući ovim dobrim rezultatima izgradili pobednički karakter i uveren sam da nam tek predstoje velike stvari. Kao što surfer kada uhvati talas, on ne silazi i ne popušta, tako ćemo i mi nastojati da produžimo ovu seriju pobeda. Važno je samo da ostanemo čvrsto na zemlji, da ćutimo i radimo i pustimo da ostvareni rezultati govore umesto nas. 

Sa druge strane, novajlija iz Pančeva se očekivano muči i nalazi se u borbi za opstanak.

Trenutno su predzadnji na tabeli sa 22 osvojena boda, ali ako danas dođu do pobede, izdigli bi se sa dna i u zavisnosti od ostalih rezultata mogli bi se popeti čak na 13. mesto.

Gosti su proteklog vikenda ostvarili prvi trijumf u drugom delu sezone, gubili su na poluvremenu sa 1:2 protiv direktnog rivala u borbi za opstanak Radničkog iz Niša, ali uspeli su da preokrenu golovima Hajdina i Lakićevića i tako dođu do vrednih bodova.

Zdravstvena situacija je dosta dobra u oba tabora i neće biti bitnijih izostanaka na današnjem duelu.

Radnički je u prvom delu sezone savladao Železničar sa 2:0, a mi očekujemo da to ponovo učini i tako produži svoj pobednički niz.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)