GOLEADA ZAGARANTOVANA: Bornmut i Luton igraju novi meč, Lokjer posle drame na terenu postao otac

O. M.

13. 03. 2024. u 08:20

PREKINUTA utakmica 17. kola Premijer lige između Bornmuta i Lutona biće odigrana ove srede od 20 časova i 30 minuta na stadionu "Din kort" u Bornmutu.

ГОЛЕАДА ЗАГАРАНТОВАНА: Борнмут и Лутон играју нови меч, Локјер после драме на терену постао отац

Profimedia/ IMAGO

Meč je prekinut u 60. minutu pri rezultatu 1:1 nakon što je kapiten gostiju Tom Lokjer kolabirao na terenu, kasnije se ustanovilo da je doživeo zastoj rada srca.

Velšanin se polako oporavlja, gostuje u fudbalskim programima na televiziji gde dobro zabavlja gledaoce, a u međuvremenu, tačnije pre tri dana, postao je i otac.

Bila bi zaista najlepša rođendanska čestitka da "šeširdžije" pobede u Bornmutu, ali to prema trenutnoj formi i nije baš najrealnije očekivati.

Istina, ne blista ni Bornmut u poslednje vreme, što najbolje potvrđuje remi protiv "fenjeraša" Šefild junajteda, protiv koga su "trešnjice" jedva izborile bod u zaustavnom vremenu nakon što su bili dva gola u zaostatku.

Bornmutova forma u padu je od "boksing deja" pa na poslednjih devet utkamica imaju samo jednu pobedu i to protiv slabašnog Barnlija.

Izabranici Andonija Iraole nalaze se na 13. mestu na tabeli sa 11 bodova iznad zone ispadanja. I dalje su u sigurnoj poziciji, ali ova utakmica može da promeni stvari jer bi Luton pobedom smanjio zaostatak na dostižnih osam bodova.

Bornmut je u nizu od četiri utakmice protiv ekipa koje pokušavaju da pobegnu sa dna i dostignu ih u sredini tabele. U naredna četiri kola igraće dva puta protiv Lutona pa protiv Evertona i Kristal Palasa.

Šest od njihovih poslednjih devet utakmica došlo je "oba tima daju gol", a pet je ušlo u "3+".

Luton je u subotu spasao bod na Selherst Parku kasnim golom u 96. minutu. Produžili su niz bez pobede na šest utakmica, ali su osvojili prve bodove posle četiri uzastopna poraza.

Lutonu je očajnički potrebna pobeda. Oni su 18. na tabeli sa 21 bodom i imaju tri boda zaostatka za Notingemom, četiri za Evertonom i pet bodova iza Brentforda. Sve tri navedene ekipe im "pomažu" očajnim igrama u poslednje vreme, ali "šeširdžije" nikako da dobiju neku utakmicu da bi smanjile zaostatak. 

Luton ima dva "biti ili ne biti" meča u narednih nekoliko dana. Igraće protiv Bornmuta u sredu i Notingema u nedelju. Dva poraza bi ih praktično gurnuli jednom nogom u Čempionšip, jer će posle tih utakmica igrati protiv Totenhema i Arsenala gde se bodovima ne mogu nadati.

Devet od Lutonovih poslednjih 10 utakmica je završeno "oba tima daju gol", a na osam je viđeno više od tri gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu