"ŠLJUKE" ŠOKIRALE LIDERA: Šarlroa traži priliku iz kontranapada

O. M.

01. 03. 2024. u 13:16

PRVI meč novog kola belgijske Pro lige igra se u petak uveče. Vesterlo će na svom stadionu dočekati Šarlroa.

ШЉУКЕ ШОКИРАЛЕ ЛИДЕРА: Шарлроа тражи прилику из контранапада

Foto: Profimedia

Vesterlo je u poslednje vreme popravio formu. Imaju dve pobede, dva poraza i jedan remi u poslednjih pet mečeva. U proseku su davali dva gola po meču u tom periodu.

Prošlog vikenda posetili su Sint Trojden. Domaći su bili bolji tokom celog meča, dobro kontrolisali igru i postigli gol u 37. minutu. Imali su fudbaleri Vesterloa dve šanse za gol, ali to je bilo premalo za odbranu koju su domaćini pružili.

Pobedili su Standard sa 2:1, ali najveći rezultat u poslednje vreme je remi koji su "šljuke" izborile protiv lidera Rojal uniona s kojim su odigrali 2:2.

Šarlroa je do sada sakupio 25 bodova i nalazi se na 13. mestu koje vodi u plej-aut. U poslednjih pet mečeva imaju tri poraza, jedan remi i jednu pobedu. Pokazali su lošu igru posebno u poslednjih mesec dana.

Izgubili su prošlog vikenda na svom terenu od Genka sa 1:0. "Parkirali su autobus" nadajući se prilikama za kontranapad, ali Genk je bio dominantan tokom celog meča. Gosti su jedini gol postigli u 71. minutu, iako su imali dovoljno šansi da naprave veću razliku.

Poslednju pobedu Šarlroa je ostvarila krajem januara nad Eupenom kada je bilo 1:0.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)