DOMAĆI TIP: Tradicionalna goleada u Lučanima

V.M.

26. 02. 2024. u 09:11

U poslednjoj utakmici 22. kola Superlige Srbije fudbaleri Mladosti će u Lučanima dočekati Voždovac (16.30).

ДОМАЋИ ТИП: Традиционална голеада у Лучанима

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je odlično otvorio drugi deo sezone i istakao je intencije za plasman u plej-of fazu takmičenja. Prvo je odneo bod sa ''Karađorđa'' remijem protiv Vojvodine (1:1), a zatim je savladao Spartak u Subotici pogotkom Frajdeja (1:0).

Zahvaljujući tim trijumfima izdigao se na tabeli i sada zauzima osmo mesto, a danas ima priliku da novom pobedom dođe i do šeste pozicije.

Oba gola za njih na tim mečevima postizao je Patrik Frajdej koji je sa sedam pogodaka na svom saldu najbolji strelac ekipe i očigledno je Mladost uradila odličan posao njegovim dovođenjem letos, pogotovo jer nije koštao ništa klub pošto je došao posle isteka ugovora sa Kečiorengudžuom.

Sa druge strane, Voždovac nije imao sreće u uvodna dva kola prolećnog dela prvenstva i poražen je od Crvene zvezde i Napretka identičnim rezultatom, 1:2.

Gosti su na taj način pali na deveto mesto tabele Superlige Srbije, što i ne čudi s ozbirom na to da su za vreme zimskog prelaznog roka izgubili par bitnih igrača i trebaće da se ovaj sastav uigra pod trenerskom palicom Nikole Mitića koji je zamenio Marka Savića na klupi ''zmajeva''.

U prvom delu sezone Voždovac je savladao Mladost sa 3:1, što je bila samo jedna u nizu goleada koje tradicionalno igraju ovi timovi i na poslednjih pet njihovih zvaničnih obračuna dolazila je igra GG.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,82)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)