INTER JE NEPRIKOSNOVEN: Neorauzuri jure desetu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima protiv ''ranjivih'' vukova

V.M.

25. 02. 2024. u 11:52

LIDER i glavni favorit za osvajanje Skudeta će od 18 častova gostovati na ''Via del Mareu'' gde će ga ugostiti Leće koji je u velikom padu forme.

ИНТЕР ЈЕ НЕПРИКОСНОВЕН: Неораузури јуре десету узастопну победу у свим такмичењима против рањивих вукова

FOTO: Tanjug/AP

Inter dominira Serijom A ove sezone i nakon 25. kola nalazi se na prvom mestu sa devet poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Juve koji je i odigrao meč više od njega, tako da ta razlika potencijalno može postati dvocifrena.

O tome koliko su bolji od ostatka lige najbolje svedoči to da pored najefikasnijeg napada (59 postiggnutih golova), imaju i najčvršću odbranu koja je primila samo 12 pogodaka.

Inzagi je nadogradio ekipu koja je prošle godine igrala finale Lige šampiona, pojačanja poput Zomera, Tirama i Pavara su se idealno uklopila u tim koji je sigurno među tri najbolja u Evropi po trenutnoj formi.

Nanizali se devet pobeda u svim takmičenjima, a posebno je bitna ona poslednja jer je ostvarena protiv Atletika u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i neroazuri će revanš u Madridu dočekati sa golom prednosti (1:0).

Sa druge strane, Leće igra dosta slabo u prolećnom delu prvenstva i na sedam odigranih utakmica u 2024. godini sakupio je samo četiri boda.

Ipak, dobra forma iz prvog dela kampanje drži ''vukove'' izvan zone ispadanja i trenutno su 14. na tabeli sa četiri poena prednosti u odnosu na Veronu koja je prva ekipa ispod crte.

Što se tiče izostanaka, Inter će biti bez Zomera, Tirama i Aćerbija, dok će kod domaćina meč propustiti Dorgu i Pongrančić.

Iako su gosti kvalitetnija ekipa, meč na ''Via del Mareu'' može biti teži od očekivanog zbog umora nakon igranja u Ligi šampiona i zato predlažemo duplu šansu uz golove na neroazure.

NAŠ TIP: X2&|1+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)