''LJUBIČASTI'' UMORNI NAKON DVOMEČA SA BENFIKOM: Razigrane ''doge'' bi to da iskoriste

V.M.

25. 02. 2024. u 10:24

U okviru 23. kola francuske Lige 1 fudbaleri Tuluza će ugostiti Lil na ''Munisipalu'' (15:00).

ЉУБИЧАСТИ УМОРНИ НАКОН ДВОМЕЧА СА БЕНФИКОМ: Разигране доге би то да искористе

Foto: Profimedia

Nakon nešto slabijeg starta prvenstva, Lil je polako počeo da hvata zalet, na poslednjih pet susreta sakupio je deset bodova i nalazi se u jednoj od najboljih formi u Ligi 1.

Zahvaljujući njoj popeo se na četvrto mesto i ako nastavi sa dobrim igrama zasigurno će se naći u Ligi šampiona koja menja format takmičenja od iduće sezone i Liga 1 će imati tri zagarntovana učesnika dok četvroplasirani mora u kvalifikacije.

Proteklog vikenda ''doge'' su savladale Avr sa 3:0, a na tom meču je blistao trostruki strelac Džonatan Dejvid kojem je ovo šesta uzastopna sezona u karijeri u kojoj postiže dvocifren broj ligaških golova i po inostranim medijima se suška da je nekoliko premijerligaških klubova zainteresovano za mladog kanadskog centafora.

Što se tiče Tuluza, on je sredinom nedelje igrao revanš plej-ofa za osminu finala Lige Evrope sa Benfikom i nije uspeo da nadoknadi zaostatak od jednog gola pred svojim navijačima (0:0), tako da je njegova evropska odiseja završena.

''Ljubičasti'' će sada fokus prebaciti na prvenstvo gde se bore za opstanak, trenutno su 14. na tabeli i imaju samo bod više od Lorijena koji zauzima 16. mesto, poziciju koja vodi u plej-aut.

Tuluzu će ovo biti peti meč u poslednje dve nedelje, očekujemo da ga umor sustigne jer on nema ''klupu'' da izdrži taj tempo i zbog toga tipujemo dvojku na Lil.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)