GOLEADA U NAJAVI: Ajaks i Bode igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka

V.M.

15. 02. 2024. u 13:05

VEČERAS od 21:00 ćemo gledati veoma zanimljiv meč u šesnaestini finala Lige konferencija kada ''kopljanici'' na ''Johan Krojf areni'' budu ugostili novopečenog šampiona Norveške.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Ајакс и Боде играју утакмице са великим бројем погодака

FOTO: Tanjug/AP

Ovo su timovi koji forsiraju veoma otvoren fudbal i na njihovim utakmicama pada veliki broj golova. To se najbolje vidi u proteklih pet mečeva Ajaksa na kojima je palo čak 23 pogotka, a takođe vredi napomenuti da je igra gol-gol svaki put bila prolazna na tim susretima.

Holandski velikan je podigao formu u drugom delu sezone, menadžer Van et Šip je konsolidovao ekipu od kada ju je preuzeo i njegovi izabranici su se izdigli na peto mesto tabele Eredivizije.

Sem ogromne podrške sa tribina, prednost ''kopljanicima'' može biti to što Bode Glimt nije u takmičarskom koloseku i tempirao je formu za ovaj susret preko prijateljskih mečeva.

Bode je osvojio titulu, treću u poslednje četiri godine, krajem decembra, ali nije odigrao takmičarski meč više od dva meseca i pitanje je u kakvoj će formi dočekati ovaj meč.

''Žuta horda'' je u međuvremenu odigrala veliki broj prijateljskih utakmica, ali pitanje je koliko je to bilo delotvorno i videćemo kako će izgledati na ''Johan Krojf areni''.

Bode je zauzeo drugo mesto u grupi ''D'' Lige konferencija, dok je Ajaks nastupao u Ligi Evrope ali je zauzeo treće mesto u grupi ''B'', pa se spustio u Ligu konferencija.

Očekujemo jedan zanimljiv, otvoren meč i predlažemo fiks na domaćina uz golove.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

SREDOZEMNO MORE U EGIPTU NA KAKVO NISTE NAVIKLI! 8 , 11 ili 12 dana već od 639€ All Inclusive