RENDŽERSI PREUZIMAJU PRVO MESTO: Ros kaunti se bori za goli život

O. M.

14. 02. 2024. u 12:19

RENDžERS dočekuje Ros kaunti u zaostaloj utakmici 20. kola škotskog Premijeršipa.

РЕНЏЕРСИ ПРЕУЗИМАЈУ ПРВО МЕСТО: Рос каунти се бори за голи живот

FOTO: AP

Meč se igra od 20 časova i 45 minuta na "Ajbroks parku" u Glazgovu.

Domaći tim bi pobedom u sredu preuzeo lidersku poziciju od Seltika, a imajući u vidu jačinu protivnika, tako nešto je realna opcija. S druge strane, ekipa iz Dingvola se bori za goli prvoligaški život pa su bodovi potrebni i njoj, ali bi ovde sve osim ubedljivog poraza "stagisa" bilo ravno senzaciji.

Rendžers je vezao pet pobeda u šampionatu Škotske, a uoči gostovanja Ros kauntija ostvario je i šesti uzastopni trijumf u svim takmičenjima, savladavši Ejr junajted u osmini finala Kupa Škotske.

Glavna odlika igre "policajaca" u ovoj sezoni je fenomenalna odbrana. Primili su samo 12 golova u prvenstvu ili jedan na svakoj drugoj utakmici, dok postižu nešto više od dva po meču u proseku.

Osim u Škotskoj, dobro im ide i u Ligi Evrope, gde su osvojili prvo mesto u konkurenciji praške Sparte, Betisa i Arisa.

Ros kaunti je poslednju pobedu zabeležio još početkom decembra protiv Madervela sa 3:0, nakon čega je ova ekipa zabeležila dva remija i čak šest prvenstvenih poraza. Ako se tome doda eliminacija u šesnaestini finala Kupa Škotske od niželigaša Partika tisla, jasno je da gosti nemaju šta da traže u duelu protiv jedne od najboljih ekipa lige.

NAŠ PREDLOG: 1&4+ (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)