"KONSTRUKTORI" BEŽE SA DNA TABELE: "Majstori" se okreću prvenstvu posle eliminacije iz Liga kupa

O. M.

14. 02. 2024. u 10:13

AL MOKAVLUN dočekuje ekipu Enpija u 12. kolu egipatske Premijer lige. Utakmica se igra od 15 časova na stadionu "Araba konstrakšen" u Kairu.

КОНСТРУКТОРИ БЕЖЕ СА ДНА ТАБЕЛЕ: Мајстори се окрећу првенству после елиминације из Лига купа

Profimedia

Domaći tim je posle deset odigranih utakmica 16. na tabeli sa sedam bodova i jedan bod je udaljen od zone spasa, pošto u ligi od 18 timova tri ispadaju.

"Konstruktori" su vezali četiri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, jednu u prvenstvu i tri u grupnoj fazi Liga kupa koji se igrao tokom januara i nisu uspeli da se plasiraj u nokaut fazu.

S druge strane, Enpi je drugi na tabeli sa istim brojem bodova koliko ima lider ZED. Ne treba, međutim, zaboraviti da najbolji egipatski tim Al Ahli tradicionalno na startu prvenstva zaostaje u broju odigranih utakmica pa zato u ovoj ranoj fazi sedi negde na sredini tabele. Takav slučaj je i sada kada su odigrali samo šest utakmica, poslednju u novembru.

Enpi je pre dve nedelje ispao u četvrtfinalu Liga kupa. Bolji je bio Itihad pobedivši sa 2:0.

Čak šest poslednjih susreta Mokavluna i Enpija, odnosno deset od poslednjih 12 došlo je "oba tima daju gol", a ta igra plaća solidnih 1,98 u našim kladionicama pa vredi pokušati.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,98)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)