"CRVENDAĆI" SE NADAJU NOVOM IZNENAĐENJU: Pao je Vest hem, zašto ne bi mogao i Notingem forest

O. M.

07. 02. 2024. u 11:45

NOTINGEM forest dočekuje Bristol siti u ponovljenoj utakmici šesnaestine finala engleskog Ef-Ej kupa.

ЦРВЕНДАЋИ СЕ НАДАЈУ НОВОМ ИЗНЕНАЂЕЊУ: Пао је Вест хем, зашто не би могао и Нотингем форест

Foto: Profimedia

Prvi meč pre dve nedelje na stadionu "Ašton Gejt" u Bristolu završen je bez golova.

Notingem forest ima iza sebe ne baš uspešan jesenji deo sezone i posle 23 odigrana kola nalaze se na nezavidnom 16. mestu na tabeli Premijer lige, sa samo dva boda više od Evertona koji je prvi tim u zoni ispadanja.

Osim toga, ne ide im u prilog ni činjenica da sa 41 primljenim golom imaju treću najslabiju odbranu u ligi i nema sumnje da će domaćin morati da podigne formu na viši nivo ako želi da obezbedi opstanak.

Posle dve fantastične pobede protiv favorita Mančester junajteda i Njukasla, Notingem je vezao tri prvenstvena meča bez trijumfa, izgubivši od Brentforda sa 3:2, Arsenala sa 2:1, odnosno remijem u prethodnom kolu sa Bornmutom.

U prethodnoj rundi Ef-Ej kupa, "šumari" su eliminisali Blekpul.

S druige strane, ako je suditi po rezultatima u dosadašnjem delu Čempionšipa, Bristol će do kraja šampionata igrati rasterećen, s obzirom na to da se nalazi na sigurnom 14. mestu, bez velikih šansi za plasman u Premijer ligu, ali i daleko od zone ispadanja, a opstanak je bio i primarni cilj ekipe.

Bristol je poslednji prvenstveni trijumf zabeležio krajem decembra u duelu sa Votfordom, posle čega su vezali šest mečeva bez pobede (tri poraza i tri remija), ali treba imati u vidu da su u tom periodu gosti uspeli da eliminišu velikog favorita Vest hem u prethodnom kolu FA kupa, pa zašto onda ne bi i Notingem.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)