MAJSTORI ZA REMIJE PONOVO NA TERENU: Kada igra Betis očekujte malo golova

V.M.

03. 01. 2024. u 13:09

OD 19.15 fudbaleri Selte će pokušati da uteknu iz zone ispadanja kada na ''Balaidosu'' dočekaju Betis.

МАЈСТОРИ ЗА РЕМИЈЕ ПОНОВО НА ТЕРЕНУ: Када игра Бетис очекујте мало голова

Foto Profimedia

Košmarna sezona Selte se nastavlja, dovođenje Rafe Beniteza na klupu se ispostavilo kao potpuni promašaj i ''nebeskoplavi'' se nakon 18 odigranih utakmica nalaze u zoni ispadanja sa samo 13 osvojenih bodova.

Ipak, zaostaju samo dva boda za Kadizom koji je prvi tim iznad crte, tako da imaju priliku da pobedom uteknu iz zone ispadanja i tako obraduju svoje navijače početkom 2024.

Selta je podigla formu krajem prošle godine, bila je neporažena na četiri uzastopna meča (tri remija i pobeda), ali toj seriji je došao kraj u prošlom kolu kada ih je savladao Viljareal sa 3:2.

Na noge im dolaze majstori za remije, fudbaleri Betisa, koji su ove sezone odigrali čak desete nerešenih utakmica u La ligi. Ta brojka je posebno pojačana u poslednje vreme, jer su ''zeleno-beli'' delili plen na četiri vezana susreta krajem prošle godine.

Takođe vredi istaći da utakmice Betisa ne obiluju golovima, to su uglavnom dosta tvrdi mečevi bez puno šansi za gol, a najbolje o tome svedoči činjenica da je na njihovih poslednjih pet susreta viđeno isto toliko pogodaka.

Pored pomenutih deset remija, upisali su šest pobeda uz samo dva poraza i trenutno su sedmi na tabeli, nadomak mesta koja vode u Evropu iduće godine.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Aidua, Starfelta i Ristića, dok će kod gostiju meč propustiti Fekir, Klaudio Bravo, Beljerin, Rodrigez i Sabali.

Tradicionalno gledano Selta ne leži Betisu jer ga je savladala na tri od poslednjih pet međusobnih duela.

Očekujemo tvrdu utakmicu sa malo golova, a za hrabrije predlažemo keca na domaćina koji će pokušati da iskoristi neigranje par bitnih igrača tima iz Andaluzije.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,65)

TIP ZA HRABRIJE: 1&0-3 (kvota 3.05)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici