"CRVENI ĐAVOLI" U BORBI ZA TROFEJ: Fjučer je iznenadio Piramidse

O. M.

28. 12. 2023. u 13:17

AL AHLI i FK Fjučer boriće se za titulu osvajača egipatskog Superkupa. Utakmica je na programu od 18 časova na stadionu "Mohamed bin Zajed" u Abu Dabiju.

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ У БОРБИ ЗА ТРОФЕЈ: Фјучер је изненадио Пирамидсе

Profimedia

"Crveni đavoli" su do finala stigli teže nego što se očekivalo, pošto su ekipu Keramika Kleopatra savladali sa 1:0 autogolom u zaustavnom vremenu.

S druge strane, Fjučer, koji je na Superkup došao kao zamena za Zamalek, koji je ove godine izbačen jer je prošle godine odbio da nastupi u finalu, u borbu za trofej stigao je savladavši na penale Piramidse. Zanimljivo je da su prošle sezone (igrano u maju ove godine) upravo Piramidsi zamenili Zamalek u tom finalu koje je pripalo Al Ahliju na kraju.

Tragičar je bio povremeni egipatski reprezentativac Osama Galal koji je promašio oba puta, prvo u šestoj, a zatim i u odlučujućoj 17. seriji.

Bolje reći, junak pobede Fjučera bio je golman Mahmud Geneš koji ne samo da je odbranio četiri penala, nego je i tokom regularnog toka utakmice odbranio tri velike šanse.

Al Ahli u ovaj meč ulazi posle osvajanja trećeg mesta na Svetskom klupskom prvenstvu, gde je u borbi za bronzu savladao šampiona Azije Uravu red dajmondse.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)