RENDŽERS MOŽE I DO TITULE: Madervel od avguste bez pobede na svom terenu

O. M.

24. 12. 2023. u 11:29 >> 11:29

RENDžERS gostuje Madervelu u 19. kolu škotskog Premijeršipa. Utakmica se igra od 13 časova na stadionu "Fir park".

РЕНЏЕРС МОЖЕ И ДО ТИТУЛЕ: Мадервел од августе без победе на свом терену

Foto: EPA-EFE/Andrew Milligan/POOL

Ove dve ekipe su na različitim stranama tabele, gosti na drugoj poziciji, a domaći tim je pretposlednji.

Osim pozicije na tabeli i sve drugo je uoči ovog susreta na strani Rendžersa, individualni kvalitet, renome klubova i trenutna forma. 

"Policajci" odavno nisu imali ovako dobru sezonu. Iako su drugi sa pet bodova zaostatka za najvećim rivalom Seltikom, u boljoj su poziciji jer imaju i dve utakmice manje, pa može lako da se desi da uskoro preuzmu lidersku poziciju na tabeli naročito ako se uzme u obzir da se već u subotu igra "Old firm".

Izabranici belgijskog stručnjaka Filipa Klemana dobro guraju na svim frontovima jer su nedavno uspeli da izbore prvo mesto u grupi Lige Evrope i direktan plasman u osminu finala drugog po snazi evropskog klupskog takmičenja.

Rendžers je u nizu od šest pobeda i 16 utakmica bez poraza. U prvenstvu su poslednji put iugbili poslednjeg dana septembra na gostovanju Aberdinu. Imaju čeličnu odbranu jer su na 17 dosadašnjih utakmica primili samo osam golova.

S druge strane, Madervel je u seriji od 14 utakmica bez pobede, a kod kuće nisu slavili od avgusta kada su u trećem kolu pobedili Kilmarnok.

NAŠ PREDLOG: 2&NG (kvota 2,10)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za