RAJO U VELIKOM PADU FORME: Selta ni sa igračem više ne može da pobedi

O. M.

11. 12. 2023. u 13:08 >> 13:08

U poslednjem meču šesnaestog kola španske La Lige, Rajo Valjekano na svom terenu dočekuje Seltu.

РАЈО У ВЕЛИКОМ ПАДУ ФОРМЕ: Селта ни са играчем више не може да победи

Profimedia

Posle petnaest odigranih kola, "crvene munje" se nalaze u sredini tabele sa 19 osvojenih bodova. Rajo je od sredine seprtembra do početka novembra vezao devet utakmica bez poraza ali je problem bio u velikom broju nerešenih koji su ih koštali pada iz gornjeg dela tabele, a to se dodatno pokvarilo nakon što su u poslednja četiri kola osvojili samo dva boda.

Seriju bez pobede prekinuli su pobedom u Kupu Kralja nad četvrtoligašem Jeklanom do koje su došli na jedvite jade, golovima u 89. minutu i četvrtom minutu nadoknade.

Selta je katastrofalno krenula u novu sezonu, što najbolje potvrđuje pozicija na tabeli. Uoči ovog kola gosti se nalaze u zoni ispadanja, na osamnaestom mestu, sa samo devet osvojenih bodova, tri manje od Kadiza.

Uz to, Selta ima samo jedan trijumf u dosadašnjem delu šampionata, i to u četvrtom kolu protiv Almerije. Selta je prošle nedelje imala priliku da pobegne iz opasne zone, pošto je na svom terenu dočekala direktnog konkurenta u borbi za opstanak Kadiz. Gosti su poveli već u 16. minutu, a posle crvenog kartona za Kadiz, navijači Selte su se ponadali da bi njihovi ljubimci mogli da preokrenu stvari. Ipak, domaći tim je, i pored toga što je bio mnogo bolji rival, uspeo samo da dođe do izjednačenja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)