ANDERLEHT ISKORISTIO GREŠKE PROTIVNIKA: Standard drugi put gostuje na istom stadionu u tri dana

O. M.

10. 12. 2023. u 12:26

ANDERLEHT dočekuje Standard iz Liježa uu 17. kolu belgijske Pro lige. Utakmica se igra na stadionu "Konstant van der Stok" od 18 časova i 30 minuta.

АНДЕРЛЕХТ ИСКОРИСТИО ГРЕШКЕ ПРОТИВНИКА: Стандард други пут гостује на истом стадиону у три дана

Foto Profimedia

Bića ovo repriza njihovog duela u okvitru Kupa Belgije, odigranog pre samo tri dana. Tada je Anderleht pobedio sa 2:0 i plasirao se u četvrtfinale. 

Iskoristili su igrači domaćeg tima preveliku agresivnost gostiju koji cele sezone napadaju "kao muve bez glave" i to im se na kraju obije o istu. 

Standard često menja i formaciju i stil igre, što im se i obija o glavu. Kada igraju otvorenije, u odbrani počne da duva promaja i onda je goleada neminovna. Slabije ekipe to ne mogu da iskoriste, ali protiv jačih je to katastrofa u najavi.

Anderleht za prvoplasiranim Unionom zaostaje samo četiri boda. Imaju 10 pobeda, dva poraza i četiri remija i takva igra im garantuje borbu za titulu ove sezone, ako nastave sa ovako dobrim rezultatima.

Anderleht je u prošlom kolu ugostio Vesterlo i pobedio sa 3:1. Imali su 36 pokušaja na gol protivnika i tri puta bili precizni. Vesterlo je pokušao da uzvrati, ali je jedini gol postigao u 90. minutu.

Treba reći da Anderleht na prvenstvenu pobedu protiv Standarda čeka od septembra 2021. godine a u međuvrmenu dva puta je izgubio i jednom su igrali nerešeno.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)