OSASUNU MUČI NEEFIKASNOST: Kvalitet je na strani Sosijedada

O. M.

02. 12. 2023. u 12:30

U 15. kolu španske La Lige Osasuna dočekuje Real Sosijedad. Utakmica je na programu u subotu od 21 čas na stadionu El Sadar.

ОСАСУНУ МУЧИ НЕЕФИКАСНОСТ: Квалитет је на страни Сосиједада

EPA

Domaći tim još traži formu iz prošle sezone koju su završili na odličnom sedmom mestu, uz učešće u finalu Kupa Kralja. Trenutno su 14. na tabeli La lige sa 14 bodova, samo šest više od zone ispadanja. Bez pobede su četiri kola a slavili su samo dva puta na poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima.

Kod kuće su vezali dve utakmice bez pobede. Posle poraza 4:2 od Đirone, nekako su uspeli da izvuku bod protiv Las Palmasa (1:1).

Problem je neefikasnost, tim Jagobe Arasatea samo je 16 puta pronalazio put do protivničke mreže, što je manje i od pretposlednje Granade, a isto koliko je postigla poslednja Almerija, koja nema još nijednu pobedu.

Srpski internacionalac Darko Brašanac opet neće biti u sastavu ekipe iz Navare zbog problema sa povredom mišića. On se skoro vratio u trenažni proces ali je obnovio povredu pre nego što je uspeo da zabeleži neki minut na terenu. Poslednji put je igrao u aprilu kada se i povredio na utakmici protiv Elčea.

Sosijedad uspešno igra na dva fronta. Sa Interom će u poslednjem kolu grupne faze odlučivati o prvom mestu u Ligi šampiona, do kje na domaćoj sceni blizu vrha, odnosno na šestom mestu.

Ove sezone izgubili su samo tri utakmice i to od Real Madrida, Barselone i Atletiko Madrida pa je jasno na čijoj strani je kvalitet u današnjem susretu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,25)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)