"SNEŽNI LEOPARDI" IGRAJU NA MALO GOLOVA: Neroka konačno stigla do prve pobede u sezoni

O. M.

23. 11. 2023. u 09:03

REAL KAŠMIR gostuje ekipi Neroka u šestom kolu indijske I-lige. Utakmica se igra od 12 časova po našem vremenu u Imphalu.

СНЕЖНИ ЛЕОПАРДИ ИГРАЈУ НА МАЛО ГОЛОВА: Нерока коначно стигла до прве победе у сезони

FOTO: Profimedia

Neroka igra jako loše na počrtku tekuće sezone. Bili su bez pobede u prva četiri kola i končano su uzeli sva tri boda ove subote kada su ugostili Namhdari.

Tom pobedom su se bodovno izjednačili sa Namhdarijem od koga imaju goruu gol-razliku jer su u prva dva kola pretrpeli dva teška poraza, od 0:4, odnosno 1:4. Prethodno je Neroka osvojila samo jedan bod i to na gostovanju neporaženom Lajongu.

Real Kašmir je u nešto boljoj poziciji od današnjeg rivala. Do sada imaju dve pobede i dva poraza, što ih svrstava na osmo mesto sa šest bodova.

Zanimljivo je da su i oni prethodni meč igrali protiv Namdharija, ali su za razliku od Neroke izgunili i to sa 1:0. "Snežni leopardi" igraju na mali broj golova, samo je na meču sa Čerčil bradersima, koji su na svom terenu izgubili sa 3:1, palo više od jednog gola. Ali i to se desilo jer su obe ekipe utakmicu završile sa po devet igrača u polju.

U prošloj sezoni Real Kašmir je pobedio sa 1:0 na ovom gostovanju dok je u revanšu bilo 2:2.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića