DESILO SE ČUDO - METALAC POSTIGAO DVA GOLA: Mačva konačno pobedila kod kuće, ali negativna serija u gostima i dalje traje

O. M.

23. 11. 2023. u 08:49 >> 08:47

METALAC dočekuje šabačku Mačvu u utakmici odloženog devetog kola Prve lige Srbije. Meč je trebao da se odigra juče, ali je ponovo pomeren zbog obilnih padavina u Gornjem Milanovcu, a novi zakazani termin je danas od 15 časova.

ДЕСИЛО СЕ ЧУДО - МЕТАЛАЦ ПОСТИГАО ДВА ГОЛА: Мачва коначно победила код куће, али негативна серија у гостима и даље траје

FOTO: Arhiva novosti

Domaći tim je posle očajnog starta sezone ušao u seriju dobrih rezultata, a u subotu je napravio prvorazredno iznenađenje, nanevši prvi prvenstveni poraz OFK Beogradu.

Golovima Miloševića u 30. minutu i Mihajlovića posle časa igre, "metalci" su ujedno ostvarili i najubedljiviju pobedu u sezoni, pošto su prethodne dve bile sa 1:0, protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice i Novog Sada. Ujedno, to je prvi put u sezoni da su fudbaleri iz Gornjeg Milanovvca postigli dva gola. Oni su najneefikasniji tim u ligi sa samo devet postignutih pogodaka.

 "Provincijski Urugvaj" je u prvih deset utakmica zabeležio samo jedan poraz, ali je onda usledila serija od šest utakmica sa samo jednim osvojenim bodom i jednim postignutim golom. Taj niz od sedam utakmica "posta" konačno je prekinut u subotu kada je Mačva sa 1:0 savladala Kolubaru.

Šapčani su bezopasni u gostima, gde su osvojili samo tri boda, bez pobede. Lošiji je samo Novi Sad koji ima nulu u rubrici "bodovi u gostima".

Poslednju pobedu u gostima Mačva je ostvarila u 32. kolu prethodne sezone protiv Rada na Banjici.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-1 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!