EVROPA PREVELIK ZALOGAJ ZA ČUKARIČKI: ''Brđani'' postigli samo jedan gol na tri utakmice u Ligi konferencija

V. M.

09. 11. 2023. u 08:35 >> 08:36

FUDBALERI Čukaričkog će u četvrtom kolu trećeg najjačeg evropskog takmičenja dočekati Fiorentinu. Meč se igra na novoizgrađenom ''Gradskom stadionu Dubočica'' u Leskovcu sa početkom u 18.45.

ЕВРОПА ПРЕВЕЛИК ЗАЛОГАЈ ЗА ЧУКАРИЧКИ: Брђани постигли само један гол на три утакмице у Лиги конференција

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Srpski predstavnik ove sezone debituje u Ligi konferencija koja deluje kao preveliki zalogaj za njega jer nije osvojio nijedan bod do sada uz katastrofalnu gol-razliku, 1:11.

Taj jedini gol postigao je na otvaranju takmičenja kada je poveo protiv Ferencvaroša preko Đorđa Ivanovića, ali nije uspeo da sačuva tu prednost i poražen je sa 3:1. Nakon toga doživeo je još dva rutinska poraza, prvo od Genka (0:2), zatim i od Fiorentine.

Posebno je bolan taj protiv "viole" pošto je ekipa iz Firence prosto počistila Čukarički sa terena rezultatom 6:0.

''Brđanima'' ne ide dobro ni u domaćem prvenstvu, za vikend su poraženi od TSC-a i pali su na sedmo mesto Superlige Srbije i svima je jasno da neće ponoviti uspeh iz prošle sezone kada su bili treći.

U Leskovac dolazi lider grupe ''F'' Fiorentina, koja je takođe doživela pad forme u poslednje vreme. Na minula četiri meča u svim takmičenjima ostvarila je samo jednu pobedu, protiv Čuke, a pored nje je doživela tri poraza.

Ono što najviše brine Vinčenca Italijanu je to što njegovi izabranici nisu postizali golove na tim mečevima, ali i pored toga će biti veliki favoriti na večerašnjem duelu.

Sa pomenuta tri poraza "viola" je pala na osmo mesto u Seriji A, ali i dalje može da se priključi borbi za vrh tabele jer zaostaje ''samo'' četiri boda za četvrtoplasiranim Napolijem.

Zanimljivo je da gost nije ni trebalo da igra u Ligi konferencija ove sezone, ali je Juventus kažnjen neigranjem u Evropi jednu godinu pa je njegovo mesto u trećem po kvalitetu evropskom takmičenju zauzela Fiorentina.

Goleade su redovna pojava u Ligi konferencija kada igra italijanska ekipa pošto je na njenim utakmicama viđeno čak 14 golova do sada, šest protiv Čukaričkog i po četiri u remijima sa Genkom i Ferencvarošem (po 2:2).

Verujemo da će Fiorentina trijumfovati na večerašnjem duelu, a predlažemo da fiks pojačate golovima jer se odbrana ''brđana'' nije proslavila u dosadašnjem toku takmičenja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)