MOŽE LI MITROVIĆ DO NOVOG HET-TRIKA? Srpski reprezentativci dominiraju u Saudijskoj Arabiji

V.M.

06. 11. 2023. u 08:38

U okviru četvrtog kola azijske Lige šampiona fudbaleri Mumbaja će dočekati Al Hilal (15.00).

МОЖЕ ЛИ МИТРОВИЋ ДО НОВОГ ХЕТ-ТРИКА? Српски репрезентативци доминирају у Саудијској Арабији

Foto: Profimedia

U prošlom kolu ovog takmičenja takođe su se sastali današnji rivali, a srpski reprezentativci su bili u glavnim ulogama. 

Al Hilal je slavio sa 6:0, a Aleksandar Mitrović je dominirao sa tri postignuta gola, takođe, u listu strelaca se upisao i Sergej Milinković Savić. Posebno je bio impresivan nastup najboljeg strelca u istoriji srpske reprezentacije koji se ''šalio'' sa igračima Mumbaja, a raskošni talenat pokazao je u 80. minuta kada je makazicama zatresao mrežu protivnika za 4:0.

Generalno gledano popularni Mitrogol ne prestaje da rešeta mreže od svog dolaska u Saudijsku Arabiju i na 15 utakmica za ''plavi talas'' je postigao isto toliko golova uz tri podeljene asistencije.

Dobre igre prikazuje i njegov reprezentativni drugar Sergej Milinković Savić koji je zbog sjajnih nastupa u oktobru mesecu dobio nagradu za najboljeg igrača saudijske lige.

Četa Žorža Žezusa se nalazi u neverovatnoj seriji od devet vezanih pobeda u svim takmičenjima i zauzima prva mesto kako u domaćem prvenstvu, tako i u grupi ''D'' azijske Lige šampiona.

Današnji protivnik biće im Mumbaj koji se samo matematički nije oprostio od prolaska u narednu rundu, ali je posle tri odigrana kola zacementiran za dno grupe bez osvojenog boda i sa gol-razlikom 0:11.

Očekujemo novu rutinsku pobedu ''plavog talasa''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!