JORGANDŽIJE U PAKLU SELTIK PARKA: Domaći traže prve bodove u Ligi šampiona

O. M.

25. 10. 2023. u 12:29

Seltik će u trećem kolu grupne faze Lige šampiona dočekati Atletiko Madrid. Utakmica je na programu u sredu od 21 čas u Parkhedu.

ЈОРГАНЏИЈЕ У ПАКЛУ СЕЛТИК ПАРКА: Домаћи траже прве бодове у Лиги шампиона

FOTO: EPA

Seltik je u poslednjem meču Lige šampiona na svom terenu izgubio od Lacija sa 2:1. Iako su poveli u 12. minutu golom Kjogua Furuhašija na asistenciju Meta O'Ralija, nisu uspeli da sačuvaju vođstvo. Gosti su izjednačili u 29. minutu, a pobedonosni gol postigli u petom minutu nadoknade vremena.

Seltik je pre meča sa Laciom izgubio i od Fejenorda u gostima sa 2:0, pa je zasada bez bodova u Ligi šampiona. U škotskom Premijeršipu zauzimaju prvu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova, sedam više od drugoplasiranog Rendžersa. U poslednjih šest takmičarskih mečeva zabeležili su četiri pobede i dva poraza.

U prethodnom meču Lige šampiona Atletiko Madrid je na svom terenu savladao Fejenord sa 3:2 iako su gosti dva puta vodili. Za Atletiko je dva puta pogodio Alvaro Morata, dok je Antoan Grizman postigao jedan gol. 

Atletiko Madrid je u prvom kolu remizirao sa Laciom u gostima 1:1 i trenutno je izjednačen na prvom mestu sa četiri osvojena boda. U La ligi zauzimaju četvrtu poziciju sa 22 osvojena boda, dva manje od trećeplasirane Barselone, ali i utakmicom manje. U poslednjih šest takmičarskih utakmica zabeležili su sve pobede.

Nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Savić propustio je utakmicu protiv Selte, a neizvestan je i za današnji meč zbog bolesti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov