KRIZA DRMA ŠEPŠI: "Studenti" osokoljeni remijem sa liderom traže prvi trijumf protiv osvajača Superkupa

O. M.

09. 10. 2023. u 09:25

UNIVERZITATEA KLUŽ dočekuje ekipu Šepšija u 12. kolu Prve rumunske lige. Ovaj derbi Transilvanije se igra na stadionu "Kluž arena" od 20 časova.

КРИЗА ДРМА ШЕПШИ: Студенти осокољени ремијем са лидером траже први тријумф против освајача Суперкупа

Foto: Profimedia

"Studenti" su 11. na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i njihov današnji gost koji je zbog nešto bolje gol-razlike plasiran mesto iznad "crno-belih".

Kluž je pretrpeo samo jedan poraz u poslednjih sedam utakmica. Poslednja dva meča odigrali su sa dve Steaue iz Bukurešta. Prvo su u Kupu sa 3:1 savladali drugoligaša koji nosi originalno ime i grb, a onda su u prvenstvu podelili bodove sa FCSB-om, klubom kome UEFA priznaje kontinuitet sa nekadašnjim šampionom Evrope.

Šepši je posle prošle sezone u kojoj je osvojio Kup i bio šesti u ligi, novu sezonu počeo osvajanjem Superkupa, drugu godinu zaredom, što je bila najava da će se ekipa iz Svetog Đorđa boriti za titulu, ali je serija loših rezultata dovela ekipu u nezavidan položaj.

Belo-crveni su vezali četiri poraza u ligi. Kola su krenula nizbrdo kad je Šepši ispao u kvalifikacijama za Ligu konferencija, od norveškog Bode Glimta. Bilo je dva puta po 2:2, ali su Norvežani u produžecima revanša iskoristili domaći teren i plasirali se u grupnu fazu.

Ove dve ekipe poslednji put su se sastale proletos u finalu Kupa kada je Šepši posle 0:0 bio precizniji sa bele tačke (5:4). Oba prvenstvena duela prošle sezone pripala su takođe Šepšiju (2:1 i 1:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)