''PLAVCI'' PREKINULI POST: ''Vrećice'' u sjajnom ritmu dolaze na ''Sent Endruz''

V.M.

06. 10. 2023. u 11:52

VEČERAS ćemo od 21.00 gledati obračun između Birmingema i Vest bromviča.

ПЛАВЦИ ПРЕКИНУЛИ ПОСТ: Врећице у сјајном ритму долазе на Сент Ендруз

Foto Profimedia

Domaćin je nakon dobrog starta sezone i osvojenih deset bodova u uvodna četiri kola zapao u krizu. Na narednih šest utakmica je doživeo čak četiri poraza i sakupio samo dva poena, ali taj negativni niz prekinuo je pre par dana.

Birmingem je ugostio Hadersfild koji je skoro smenio Nila Vornoka i ''plavci'' su rutinski slavili sa 4:1, a do pobede ih je vodio Dembele sa dva pogotka.

Tim trijumfom izabranici Džona Justasa su se popeli na 12. mesto, a Tom Brejdi i družina koja je letos preuzela klub se nada da će sada uslediti pozitivna serija i priključivanje u borbu za neko od mesta koja vode u plej-of za Premijer ligu.

Sa druge strane, VBA igra veoma dobro u poslednje vreme. Ne zna za poraz na minulih pet ligaških utakmica, a na poslednje dve je ostvario pobede nad Šefild venzdejom (1:0) i Prestonom (4:0), tako da u sjajnoj atomsferi dolazi na ''Sent Endruz''.

Karlos Korberan je radio odličan posao sa ''vrećicama'' kada ih je preuzeo prošle sezone, ipak nije uspeo da ih uvede u plej-of, ali ove je na dobrom putu da to učini jer se njegova četa trenutno nalazi na petom mestu.

Gosti su napadački jedna od najraspoloženijih ekipa u ligi jer su postigli 17 pogodaka do sada.

Što se tiče međusobnih duela, tu je u prednosti Birmingem koji je današnjeg rivala pobeđivao na poslednja tri duela (1:0, 3:2, 2:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,22)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku