"DELIJE" SU DUGO ČEKALE OVAJ DAN! ''Crveno-beli'' su bili nadomak čuda na ''Etihadu''

V.M.

04. 10. 2023. u 10:42 >> 10:42

U drugom kolu grupe ''G'' Lige šampiona, Crvena zvezda će dočekati Jang bojs (21.00).

ДЕЛИЈЕ СУ ДУГО ЧЕКАЛЕ ОВАЈ ДАН! Црвено-бели су били надомак чуда на Етихаду

FOTO: Tanjug/AP

Oba tima su u prvom kolu doživela poraze, pa će danas pokušati da dođu do prvih bodova u ovogodišnjem izdanju najjačeg evropskog takmičenja.

Srpski šampion je imao najteži mogući test na otvaranju Lige šampiona kada je gostovao Sitiju i može se reći da se dosta dobro prikazao i pored poraza od 1:3. ''Crveno-beli'' su zatvorili prilaze svom golu u prvom delu igre i tražili priliku iz kontranapada, jednu takvu su dobili krajem poluvremena kada je Bukari izbio pred Edersona i zatresao mrežu za prednost Zvezde, ipak, u nastavku igre Siti je uspostavio kontrolu i odneo tri boda pogocima Alvareza (dva gola) i Rodrija.

Nakon te utakmice izabranici Baraka Bahara su odigrali samo jedan meč i to proteklog vikenda kada su na stadionu ''Rajko Mitić'' savladali Radnički iz Niša sa 1:0.

Zvezdi su odloženi mečevi sa TSC-om i Partizanom, tako da su imali dosta vremena za odmor i pripremu utakmice.

Što se tiče domaćeg prvenstva, branilac titule se muči na startu Superlige Srbije. ''Crveno-beli'' su treći na tabeli posle osam odigranih kola i gledaju u leđa vodećem Partizanu, odnosno TSC-u.

Sa druge strane, Jang bojs je u prvom kolu dočekao Lajpcig i poražen je identinčnim rezultatom kao i njegov današnji rival, 1:3. 

Bilo je nerešeno na poluvremenu nakon što je Meščak Elija ''poništio'' rani pogodak Mohameda Simakana, ali su ''crveni bikovi'' na kraju probili otpornu zadnju liniju domaćina preko Ksavera Šlagera u 73. minutu i Šeška u sudijskoj nadoknadi.

Švajcarski šampioni su dobili ovacije od svojih navijača za taj nastup, a nakon njega su izgubili od Sent Galena (1:2), dok su proteklog vikenda bili bolji od Grashopersa minimalnim rezultatom.

Tim trijumfom popeli su se na drugo mesto tabele švajcarske lige i sada zaostaju dva boda za vodećim Cirihom.

Današnji rivali su odigrali čuveni meč plej-ofa za Ligu šampiona u sezoni 2019/2020. kada su dva puta remizirali, u Beogradu 1:1 i 2:2 u Bernu, ali Crvena zvezda je obezbedila plasman dalje jer je tada važilo pravilo gola u gostima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!