RONALDO I AL NASR SU NEPOBEDIVI: Al Tai je ispao iz Kupa od drugoligaša

O. M.

29. 09. 2023. u 10:13

AL NASR Kristijana Ronalda gostuje Al Taiju u osmom kolu saudijske Pro lige. Utakmica se igra na stadionu "Princ Abdul Aziz bin Musaid" u Hailu.

РОНАЛДО И АЛ НАСР СУ НЕПОБЕДИВИ: Ал Таи је испао из Купа од друголигаша

FOTO: Tanjug/AP

Al Nasr je u seriji od osam pobeda u svim takmičenjima, a pet u šampionatu Saudijske Arabije. Ekipa je lošije startovala u Ligi pa je zbog dva poraza u prva dva kola peta na tabeli sa 15 bodova, tri manje od lidera i branioca titule Al Itihada.

"Vitezovi Nadžda" su najefikasniji tim lige sa 22 postignuta gola, od čega je Ronaldo postigao devet. Portugalac je prvi strelac lige, a sa četiri asistencije predvodi i listu najboljih asistenata.

U prethodnom kolu Nasr je u veoma zanimljivoj utakmici savladao Al Ahli koji je posle sjajnog starta počeo da "baguje" pa mu je to bio drugi poraz u tri kola. Meč je završen rezultatom 4:3. Ronaldo i Taliska postigli su po dva gola. posle ovog trijumfa Nasr je ubedljivo pobedio niželigaša Ohod sa 5:1 u šesnaestini finala Kupa.

Al Tai je 12. na tabeli a vezao je tri utakmice bez pobede, dve u ligi i jednu u Kupu oddakle je ispao porazom od drugoligaša Al Fajzalija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)