SRPSKA KOLONIJA U LIGI ŠAMPIONA: Pavkov i Stojković na zanimljivom gostovanju

V.D.

19. 09. 2023. u 12:08

U prvom kolu Lige šampiona Azije od 18 časova sastaće se Ahal i Al Feiha.

СРПСКА КОЛОНИЈА У ЛИГИ ШАМПИОНА: Павков и Стојковић на занимљивом гостовању

FOTO: Profimedia

Biće ovo okršaj između šampiona Turkmenistana i ekipe Al Feiha koja je učešće u azijskoj Ligi šampiona izborila osvajanjem Kraljevskog kupa Saudijske Arabije u sezoni 2021/2022. 

Obe ekipe se ne mogu pohvaliti trenutnim formama. Domaćin se nalazi na šestoj poziciji u prvenstvu sa samo 16 osvojenih bodova iz 13 mečeva, što je za 20 manje od lidera prvenstva ekipe Arkadaga.

Al Feiha za koju nastupaju Vladimir Stojković i Milan Pavkov, a koju sa klupe predvodi Vuk Rašović, slabo je krenula u novoj sezoni. Ima samo jednu pobedu iz šest mečeva i drži trenutno desetu poziciju, što je za jedno mesto iznad plasmana koji je ova ekipa ostvarila prethodne sezone. Ukoliko ne krene da pobeđuje, Rašovićev tim će se boriti za opstanak u sve jačoj ligi Saudijske Arabije.

Problem ekipe je efikasnost, a srpski napadač Milan Pavkov je u slaboj formi. Poslednji gol je postigao još u januaru mesecu, ali ruku na srce, ne provodi ni mnogo vremena na terenu.

Biće ovo prvi susret ova dva rivala, mi prednost dajemo gostima s obzirom na veliku razliku u kvalitetu između nacionalnih šampionata Turkmenistana i Saudijske Arabije.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)