RONALDO U CENTRU PAŽNJE: Iranci "poludeli" za Portugalcem, utakmica Lige šampiona u drugom planu

O. M.

19. 09. 2023. u 11:27 >> 11:27

NIKAD jača azijska Liga šampiona počela je ovog ponedeljka, a nastavlja se u utorak, kada će na teren i Al Nasr, ekipa za koju nastupa Kristijano Ronaldo. Persepolis je domaćin od 20 časova, a utakmica se igra na Azadi stadionu u Teheranu.

РОНАЛДО У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Иранци полудели за Португалцем, утакмица Лиге шампиона у другом плану

FOTO: Tanjug/AP

Mnogo više od same utakmice, javnost je zainteresovana za sve u vezi sa portugalskim fudbalskim čarobnjakom koji je skoro dve pune decenije obarao rekorde u "pravoj", evropskoj Ligi šampiona, a sada se od njega očekuje da zablista i u azijskoj. Njegov Al Nasr je nedavno osvojio prvo izdanje Arapskog klupskog kupa šampiona, a u finalu su savladali Al Hilala, najvećeg favorita Lige šampiona koji u svojim redovima ima Nejmara, Malkolma, Kulibalija, Rubena Nevesa, Jasina Bona i naše vedete Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića.

Protiv Persepolisa i ostale dve ekipe u grupi, katarskog Al Duhaila (u svojim redovima ima Felipa Kutinja i Rubena Semeda), odnosno Istiklola, za koji uglavnom igraju domaći igrači iz Tadžikistana, Ronaldo i drugovi ne bi trebalo da imaju većih problema i očekuje se lagan prolaz grupe.

Al Nasru je ovo sedmo učešće u azijskoj LŠ, a najveći uspeh su im dva polufinala, oba u dva poslednja nastupa. Zanimljivo da ih je 2020. gdoine na putu do finala zaustavio današnji protivnik Persepolis koji je u finalu poražen od korejskog Ulsana, dok je godinu kasnije bolji od "vitezova Nadžda" bio Al Hilal, kasniji šampion.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)