"PANTERI" OPASNO UJEDAJU OVE SEZONE: Čavez će teško opstati u ligi ako ovako nastavi

O. M.

18. 09. 2023. u 13:03 >> 13:03

BOAVISTA dočekuje Čavez u poslednjoj utakmici petog kola portugalske Primeira lige. Utakmica se igra u Portu na stadionu "Do Besa" od 21 čas i 15 minuta.

ПАНТЕРИ ОПАСНО УЈЕДАЈУ ОВЕ СЕЗОНЕ: Чавез ће тешко опстати у лиги ако овако настави

Profimedia

Boavista je sjajno počela prvenstvo, bez poraza u prva četiri kola.

"Panteri" su već u prvom kolu najavili blistavu sezonu, pobedom od 3:2 nad šampionom Benfikom. Zatim su deklasirali Portimonense sa 4:1, a onda napravili do sada jedini kiks kada su odigrali nereeno protiv Kasa Pije, ali i taj meč je imao pozitivan trag jer je Boavista stigla rano vođstvo gostiju (1:1). U prošlom kolu savladan je Estoril sa 2:1.

Čaves je izgubio sa 2:1 od Moreirensea u njihovom poslednjem meču u Primeira ligi. Bio je to četvrti uzastopni poraz, posle koga su ostali ubedljivo poslednji bez ijednog boda.

Kada su se ove dve ekipe poslednji put sastale u Primeira ligi, bilo je to u prošloj sezoni, Boavista je kao gost pobedila sa 4:1. U Portu, prošle jeseni, je bilo 1:1. Čaves nije pobedio Boavistu od 2018. godine, a u gostima nemaju prvenstvenu pobedu ni nad jednim rivalom od maja ove godine kada su pobedili Familikao.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu