ĐIRONA TRAŽI NASTAVAK POBEDNIČKOG NIZA: Novajlija izlaz iz krize

V.M.

18. 09. 2023. u 08:54

U poslednjoj utakmici petog kola španske La Lige, Granada će dočekati Đironu (21:00).

ЂИРОНА ТРАЖИ НАСТАВАК ПОБЕДНИЧКОГ НИЗА: Новајлија излаз из кризе

Profimedia

Domaćin je prošle sezone zauzeo prvo mesto u Segundi i plasirao se u elitu. Start sezone nije baš najbolji za Granadu koja nakon četiri uvodna kola ima samo tri osvojena boda i zauzima 18. mesto na tabeli.

Jedinu pobedu ostvarila je protiv Majorke u trećem kolu kada je slavila sa 3:2, a pored toga je doživeo tri poraza, poslednji mu je pred pauzu naneo Real Sosijead u pravoj goleadi, 3:5.

Izabranici Paka Lopeza imaju velikih problema u odbrani i primili su čak 12 pogodaka za sada, ubedljivo najviše u čitavoj ligi.

Sa druge strane, Đirona je fantastično započela novu sezonu. Na otvaranju je remizirala sa Sosijedadom (1:1), a nakon toga je ostvarila tri uzastopne pobede. Redom je bila bolja od Hetafea, Sevilje i Las Palmasa, a ako i danas dođe do tri boda izjednačiće se po broju poena sa drugoplasiranom Barselonom.

Za razliku od svog današnjeg rivala, gosti vole da igraju tvrdo sa malo pogodaka, o čemu svedoči gol-razlika 7:2 na uvodne četiri utakmice.

Što se tiče međusobnih duela, ovi timovi su se sastajali samo dva puta i obe ekipe su ostvarile po jednu pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)