VLAHOVIĆ BI DA ZATRESE MREŽU U VELIKOM DERBIJU: Srpski napadač sjajno započeo novu sezonu

V.M.

16. 09. 2023. u 10:26 >> 10:26

U jednom od derbija subotnjeg programa Serije A, Juventus će dočekati Lacio (15:00).

ВЛАХОВИЋ БИ ДА ЗАТРЕСЕ МРЕЖУ У ВЕЛИКОМ ДЕРБИЈУ: Српски нападач сјајно започео нову сезону

FOTO: Tanjug/AP

Posle turbulentnog leta i dosta promena u timu, može se reći da je Juventus dobro započeo sezonu, osvojio je sedam bodova u uvodna tri kola i nalazi se na trećoj poziciji tabele Serije A.

Posle uvodne pobede protiv Udinezea (3:0) i remija sa Bolonjom (1:1), ''stara dama'' je pred reprezentativnu pauzu upisala i drugi trijumf na gostovanjima kada je savladala Empoli (2:0).

Nakon što je tokom čitavog prelaznog roka bio povezivan sa Čelsijem i PSŽ-om, Dušan Vlahović je ostao u Juveu i za sada pokazuje dosta dobre partije. Tresao je mrežu protiv Udinezea i Bolonje, ali mu to nije pošlo za rukom protiv Empolija i nije uspeo da izjednači rekord Paola Dibale koji je ostao jedini igrač ''bjankonera'' sa postignutim pogotkom u prva tri uvodna meča Serije A.

I pored toga, Alegri hvali našeg reprezentativca koji čini fantastičan napadčki duo sa Federikom Kjezom, takođe strelcom dva gola u dosadašnjem toku sezone.

Osnova igre Juvea kao i skoro svakog tima Masimilijana Alegrija je čvrtsta odbrana koja je za sada primila samo jedan gol i deluje veoma dobro na terenu.

Sa druge strane, Lacio je pred pauzu nakon uvodna dva poraza gostovao šampionu Napoliju gde je zabeležio neočekivanu pobedu. Slavio je sa 2:1, a čak dva gola su mu poništena zbog ofsajda što dovoljno govori o dominantnosti nastupa ''nebeskoplavih''.

Da će biti velika pojačanja pokazali su Kamada i Genduzi koji su briljirali u Napulju. Pomenuti dvojac je došao u završnici prelaznog roka i očigledno je da će znatno podići nivo igara ekipe iz večnog grada.

Ovi rivali su se susreli tri puta prošle sezone, u dva navrata je slavio Juve (3:0, 1:0), a jednu pobedu upisao je i Lacio (2:1).

Danas verujemo da će Vlahović i družina ostvariti važan trijumf pred svojim navijačima na ''Alijanc stadionu''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku