"OŠTRICE" TUPE ZA PREMIJER LIGU: Linkoln je na pobedničkoj stazi

O. M.

30. 08. 2023. u 11:59 >> 11:59

ŠEFILD JUNAJTED dočekuje Linkoln siti u drugom kolu engleskog Liga kupa. "Oštrice" će ugostiti četvrtoligaša na svom "Bramal lejnu" od 20 časova i 45 minuta.

ОШТРИЦЕ ТУПЕ ЗА ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Линколн је на победничкој стази

Foto: Profimedia

Linkoln je u prvom kolu kao gost savladao Nots kaunti sa 2:0. Bio je to početak serije od pet utakmica bez izgubljene za "impse" koji su sezonu otvorili porazom od Boltona. Posle toga Linkoln je osvojio deset bodova u četiri utakmice pa sada deli drugu do šeste pozicije iza Oksford junajteda koji je lider sa 12 bodova.

Zanimljivo je da je Linkoln prošle sezone, uz malo (više) sreće u žrebu stigao do četvrte runde Liga kupa u kojoj ih je zaustavio Sautempton.

S druge strane, Šefild junajted se nije snašao u Premijer ligi pošto je poražen u sva tri meča na startu najjače lige na svetu. Tri puta "oštrice" su izgubile za jedan gol, od Notingem foresta i Mančester sitija sa 2:1, a od Kristal palasa 1:0 pa su od četiri ekipe koje nemaju ni bod oni u najboljoj situaciji.

Šefild junajted i Linkoln siti poslednji put su se sastali u sezoni 2000/2001 i to u prvom kolu Liga kupa. Tada su se igrale dve utakmice, pa je Junajted pobedio 6:1 u Šefildu, dok je u Linkolnu bilo 1:0 za "impse".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)