OVI RIVALI SE NEKADA BORILI ZA TROFEJ, A SADA... Lester gostuje Tranmir roversima u drugom kolu Liga kupa

O. M.

29. 08. 2023. u 13:25 >> 13:25

TRANMIR roversi igraju sa Lester sitijem na svom "Prenton parku" u utorak od 20 i 45, u drugom kolu EFL kupa.

ОВИ РИВАЛИ СЕ НЕКАДА БОРИЛИ ЗА ТРОФЕЈ, А САДА... Лестер гостује Транмир роверсима у другом колу Лига купа

Foto: Profimedia

Biće ovo repriza finala ovog takmičenja iz 2000. godine kada je Lester osvojio svoj treći i poslednji trofej pobedom od 2:1 i prvi susret ovih dveju ekipa od tada.

Roversi su loše počeli sezonu, sa jednom pobedom u prvih pet kola Lige dva, a u drugo kolo Liga kupa plasirali su se iznenadivši Barnsli na Oukliju posle izvođenja penala, iako su ih sekunde delile i od pobede u regularnom toku.

Za razliku od današnjeg domaćina, Lester je odlično počeo sezonu i trenutno zauzima prvu poziciju na tabeli Čempionšipa. "Lisice" su već od starta istakle kandidaturu za ekspresan povratak u Premijer ligu.

Lester je u drugo kolo stigao preko Bartona koga je u gostima savladao sa 2:0. To je i jedina ovosezonska pobeda "lisica" izvojevana sa više od gola razlike, pošto su sva četiri trijumfa u Čempinšipu pobeđivali sa golom prednosti. Koventri, Kardif i Roteram savladali su sa 2:1, a Hadersfild sa 1:0.

Imajući u vidu razliku u klasi ovih ekipa, može se očekivati da će menadžer Enco Mareska, kao i protiv Bartona, šansu ukazati i nekim igračima koji su inače u drugom planu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!