PREPOROD "SLEPIH MIŠEVA": Prošle godine jedva izborili opsanak sada na sto odsto učinka u La ligi

O. M.

27. 08. 2023. u 10:28

VALENSIJA dočekuje Osasunu u trećem kolu španske La lige. Meč je zakazan na stadionu "Mestalja" od 19 časova i 30 minuta.

ПРЕПОРОД СЛЕПИХ МИШЕВА: Прошле године једва изборили опсанак сада на сто одсто учинка у Ла лиги

Foto: Profimedia

"Slepi miševi" igraju kao prepodođeni. Ekipa koja se do kraja prošle sezone grčevito borila za opstanak, jedna je od tri, uz Real Madrid i Rajo Valjljekano, sa stoodstotnim učinkom na startu sezone 2023/24.

Klupska legenda Ruben Baraha odradio je odličan posao otkad je ovog februara na klupi zamenio Đenara Gatuza. Nagrađen je letos novim dvogodišnjim ugovorom, a da je odluka uprave bila ispravna videlo se već tokom priprema kada su slepi miševi vezali četiri pobede. Utisak nije pokvaren porazom u generalnoj probi pred start sezone, jer Aston vila je protivnik za respekt.

Valensija je u prelaznom roku ostala bez Edinsona Kavanija koji se vratio u Južnu Ameriku, kao i mladog Amerikanca Junuza Muse koji je pojačao Milan. Otišao je i srpski internacionalac Uroš Račić koji je ionako prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Bragi a od letos je član Sasuola.

Na Mestalju su stigli Ozkačar i Pepelu, a mesto napadača još je upražnjeno iako je pre nekoliko dana u klub stigao Serhi KAnjos jer on nije klasičan centarfor. Za sada, ovu poziciju pokriva portugalski vezista Andre Almeida i ne može se reći da mu ide loše iako se još nije upisao u strelce.

Osasuna koja u ovaj meč ulazi posle dva poraza na svom terenu, od Bilbaba u La ligi i Briža u kvalifikacijama za Ligu konferencija, je i dalje bez teže povređenog srpskog internacionalca Darka Brašanca.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)