LAUTARO NOSIO INTER DO POBEDE U PRVOM KOLU: Serija A se ponovo igra na Sardiniji

V.M.

28. 08. 2023. u 08:29

U poslednjoj utakmici drugog kola Serije A, Kaljari će ugostiti ''neroazure'' (20:45).

ЛАУТАРО НОСИО ИНТЕР ДО ПОБЕДЕ У ПРВОМ КОЛУ: Серија А се поново игра на Сардинији

FOTO: Tanjug/AP

Gosti su na otvaranju prvenstva golovima Lautara Martineza slavili sa 2:0 protiv Monce, dok je domaćin na svom povratku u Kalčo osvojio vredan bod na ''Olimpijskom stadionu'' protiv Torina (0:0).

Iako je ostao bez velikog broja bitnih igrača preko leta poput Lukakua, Džeka, Onane i Brozovića, Inter je ponovo sklopio veoma dobar tim i očekuje se da četa Simonea Inzagija bude jedna od glavnih kandidata za titulu.

''Neroazuri'' su to pokazali u prvom kolu kada su ugostili neugodnu Moncu koja im je dva puta oduzimala bodove prošle sezone, ali da to ne bude ponovo slučaj pobrinuo se Lautaro Martinez koji je golovima u 8. i 76. minutu doneo tri boda svojoj ekipi.

Jedine tri ekipe koje imaju šest osvojenih poena nakon dva uvodna kola  su Milan, Verona i Napoli, pa će Inter biti oran da se pridruži toj grupi večerašnjom pobedom na Sardiniji.

Što se tiče Kaljarija, on je povratak u elitu obezbedio preko plej-ofa. U polufinalu je bio bolji od Parme, dok je u finalu savladao Bari i tako se ekspresno vratio u Seriju A nakon što je ispao iz nje u sezoni 2021/22.

Najveće zasluge za to idu sjajnom treneru Klaudiju Ranijeriju koji je razmrdao ekipu kada ju je preuzeo prošle sezone i ponovio je uspeh iz 1991. kada je takođe uveo ekipu sa Sardinije u elitu.

Domaćin je sezonu otvorio pobedom protiv Palerma u Kupu Italije, dok je u prvom kolu Serije A odigrao remi bez golova protiv balkanse kolonije u Torinu.

Tradicionalno gledano Inter voli da igra protiv Kaljarija, savladao ga je na minula četiri međusobna duela ali večeras verujemo da će biti teška utakmica po ''neroazure'' i predlažemo da će oba tima postići barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)