ATLETIKO MADRID NA PAKLENOM GOSTOVANJU: Utakmica dana igra se na ''Benito Viljamarinu''

V.M.

20. 08. 2023. u 14:02 >> 14:02

NAJBOLjA utakmica nedeljnog programa La lige igra se večeras od 21:30 kada se sastaju Betis i Atletiko Madrid.

АТЛЕТИКО МАДРИД НА ПАКЛЕНОМ ГОСТОВАЊУ: Утакмица дана игра се на Бенито Виљамарину

Foto: Tanjug

Oba tima su pobedama otvorila novu sezonu. Betis je na dramatičan savladao Viljareal sa 2:1, dok je Atletiko rutinski odradio posao protiv Granade, 3:1.

Domaćin bi bio zadovoljan i bodom na teškom gostovanju Viljarealu, ali Vilijan Žoze se u 95. minutu pobrinuo da njegova ekipa odnese sva tri boda u Andaluziju i sada četa Manuela Pelegrinija sa velikom dozom samopoudzdanja dočekuje ovosezonski debi pred svojim navijačima.

Betis je tokom leta ostao bez jednog od nosioca igre u vidu Serhija Kanaljesa, ali uprava je marljivo radila i dovedena su veoma dobra pojačanja za malo para. Svakako je najveće ime Isko koji je nakon isteka ugovora sa Seviljom prešao u redove najvećeg rivala, a pored njega zeleno-beli dres su obukli iskusni španski fudbaleri poput Marka Bartre, Hektora Beljerina i Marka Roke.

Ekipa sa ''Benita Viljamarina'' je prošle sezone bila šesta na tabeli i tako se direktno plasirala u Ligu Evrope u kojoj bi mogla da bude jedna od favorita iz senke za osvajanje.

Što se tiče Atletika, on je protiv Granade prelomio meč u završnih pola sata. Pogodak Morate anuluirao je Samu, ali da ''jorgandžije'' dođu do tri boda pobrinuo se prvo Depaj maestralnim udarcem sa 30 metara, a zatim i Markos Ljorente u sudijskoj nadoknadi.

Gost je preko leta ostao bez Renana Lodija i Kondogbije, dok se čini da je na izlaznim vratima i najsukuplje pojačanje u istoriji kluba Žoao Feliks koji nije nastupio protiv Granade.

Redove ekipe iz prestonice pojačao je premijerligaški dvojac Azpilikueta - Sojunču, kao i Havi Galan koji je doveden iz Selte. 

Oba tima imaju problema sa izostancima, Betis će biti bez Nabila Fekira, Klaudija Brava i Vilijama Karvalja, dok je pod upitnikom nastup Gvida Rodrigeza.

Čolo Simeone neće moći da računa na Hose Mariju Himeneza, Kokea, Reinilda i Moline.

Atletiko je vezao četiri pobede nad Betisom, a mi verujemo da je vreme da se ta serija završi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)